Bună ziua .Am și eu o întrebare , sunt în concediu creștere copil până la data de 17 ianuarie 2022 dar am rămas însărcinată , ar trebui să nasc pe 8 august 2022 . Cum ar trebui să procedez în acest caz cu CCC pentru primul copil ? Cum ar trebui să procedez cu angajatorul meu ? Trebuie să intrerup CCC pentru primul sau intru direct în CCC pentru cel de-al doilea ? Vă mulțumesc anticipat .
CCC pentru primul copil se termina cu mult înainte de a se naște cel de-al doilea copil. Prin urmare, reluati activitatea, apoi întrați în prenatal, postnatal și CCC pentru al doilea copil.
Mulțumesc frumos , abia acum când v-am citit răspunsul mi-am dat seama că am greșit când am întrebat , CCC pentru primul copil se termină în pe 17 ianuarie 2023, acum pe 17 ianuarie 2022 face 1 an .
OUG 111/2010
art.9
....
(2) Durata de acordare a concediului prevăzut la art. 2 alin. (1) se prelungește corespunzător în cazul suprapunerii a două sau mai multor situații de natură a genera acest drept.
(3) În cazurile prevăzute la alin. (2) se acordă o singură indemnizație, în cuantumul prevăzut de prezenta ordonanță de urgență.
(4) Pe perioada suprapunerii situațiilor prevăzute la alin. (2), cuantumul indemnizației lunare prevăzut la art. 2 alin. (2) se majorează cu suma rezultată din aplicarea unui coeficient de multiplicare de 2,5 la valoarea indicatorului social de referință, pentru fiecare dintre copii, începând cu cel de-al doilea.
Informatie
199907
Buna, avem de gand sa facem al doilea bebe, primul bebe are in prezent 11 luni cand voi naste va avea 1 an si cateva luni , sotul meu este intrat prenatal, ... (vezi toată discuția)