avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua.As vrea sa intreb daca pot depune inscrisuri ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua.As vrea sa intreb daca pot depune inscrisuri noi care ...

Buna ziua.As vrea sa intreb daca pot depune inscrisuri noi care sunt articole din ziare, declaratii de presa aflate pe diferite pagini de internet daca fac capturi de imagini si trec sursa de provienenta respectiv pagina web si ma semnez pentru conformitate cu originalul si cer instantei incuvintarea lor,instanta poate sa le accepte ca inscrisuri noi?Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:33, 28 Decembrie 2021
Puteti sa le depuneti fara probleme,daca vor avea sau nu relevanta pt cauza instanta va decide..
Ultima modificare: Marți, 28 Decembrie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Captura ecran/pagina web ca proba sierra sierra Exista vreun soft sau un serviciu online cu care se poate face captura de eran sau de pagina web astfel incat sa fie folosita ca dovada/proba la o plangere la ... (vezi toată discuția)
Atacat in ziar RobertZoicas RobertZoicas Buna ziua. Am fost atacat la ziar scriindu-mi numele personal intreg cat si societatea care o administrez. Este legal sa se scrie astfel de informatii? Daca ... (vezi toată discuția)
Acordul persoanelor fizice pentru aparitiile radio/tv/presa scrisa georgianabutan86 georgianabutan86 Buna ziua, Imi puteti spune unde pot gasi un text de lege din care sa rezulte in ce conditii isi poate da sau nu acordul o persoana fizica (de peste 18 ... (vezi toată discuția)