avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Dacă am decizie de incapacitate de muncă ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Dacă am decizie de incapacitate de muncă cu pierderea ...

Bună ziua,

Dacă am decizie de incapacitate de muncă cu pierderea în totalitate a capacitătii de munca, pot detine functia de asociat într-un SRL cu administrator activ diferit? Repet; asociat într-un SRL cu administrator activ diferit.

Alte discuții în legătură

Srl persoană cu handicap de grad i și pensie Elena28alexa Elena28alexa Bună seara, după ultimele reglementări din 2023, o persoană cu handicap de grad I și cu pensie, poate deține un SRL? (vezi toată discuția)
Membrii fondatori al unui ong care sunt si pfa si srl ioananicoleta89 ioananicoleta89 Buna ziua, Caut un raspuns la urmatoarele intrebari : - Pot fi membru fondator a unui club sportiv si sa detin si un PFA ( cu un total alt cod CAEN- ... (vezi toată discuția)
Iesire pensie femeie 55 ani alinaelena89 alinaelena89 buna ziua. as dori sa stiu daca la 55 de ani o femeie cu tija la un picior (si cu alte probleme tot la picioare) poate iesi la pensie pe motiv de boala? ... (vezi toată discuția)