avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu dupa demisie fara preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu dupa demisie fara preaviz

Bună, aș avea eu o întrebare: Dacă spre exemplu mi-am dat demisia la finalul lunii decembrie și nu pot din motive personale să intru în preaviz, îmi mai primesc banii pe luna lucrată anterior.? (decembrie)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:50, 29 Decembrie 2021
Angajatorul are obligatia sa va plateasca drepturile salariale aferente pana la data incetarii c.i.m. .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz. ma obliga la respectarea lui altfel nu primesc banii pt zilele muncite? elisa_elisa elisa_elisa dak imi dau demisia fara preaviz,imi primesc toti banii pt zilele lucrate si pt zilele de concediu?mentionez k doresc sa incetez activitatea pe data de ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba carmenali carmenali Buna seara. Intrebarea mea este : daca eu sunt in perioada de proba si vreau sa imi dau demisia primesc in momentul in care prezint notificarea de demisie ... (vezi toată discuția)