avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... BUNA ZIUA! MA NUMESC DORU SI AM LUCRAT IN MAPN 6 ANI ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

BUNA ZIUA! MA NUMESC DORU SI AM LUCRAT IN MAPN 6 ANI SI 8 LUNI ...

BUNA ZIUA! MA NUMESC DORU SI AM LUCRAT IN MAPN 6 ANI SI 8 LUNI PLUS 2 ANI SCOALA MILITARA DE SUBOFITERI, CONDITII DEOSEBITE. PANA LA ACEASTA DATA AM ACUMULAT
33 DE ANI SI 7 LUNI VECHIME TOTALA IN MUNCA. POT BENEFICIA DE PENSIE MILITARA IN ACEST MOMENT? AM IMPLINIT 56 DE ANI LUNA ACEASTA.

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac sa trec de la pensia de invaliditate de gradul ii la pensia de serviciu anticipata ? ? laurfoca laurfoca Ma numesc Laurentiu V., am o intrebare la care multe persoane care ar trebui sa-mi raspunda, nu au un raspuns , ma refer la cei care lucreaza la cadre la ... (vezi toată discuția)
Militar in rezerva - pensionare barbos barbos Sunt militar in rezerva si doresc sa aflu cand si in ce conditii pot sa beneficiez de pensie. Am vechime efectiva in M.Ap.N. de 15 ani si 3 ani scoala ... (vezi toată discuția)
Cand iese tata la pensie? bibanel433 bibanel433 Buna ziua ,draga forum am cautat recent la rugamintea tatalui meu o modalitate de a calcula cand va iesii la pensie dar cu putine rezultate,in mare parte sunt ... (vezi toată discuția)