avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua! Am avut un împrumut în anul 2014,un card ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua! Am avut un împrumut în anul 2014,un card de la BCR,extensie ...

Buna ziua! Am avut un împrumut în anul 2014,un card de la BCR,extensie de cardul meu de salariu de atunci .Nu am achitat nimic,nu am semnat nimic ,nicio hârtie. Vineri am primit la serviciu o notificare prin care mă executa silit din salariu cota de 1/3. Se poate face ceva? Menționez că scrie că a avut loc și un proces dar încă odată menționez nu am primit nimic,nicio hârtie nicio înștiințare. Pot face icev
Cel mai recent răspuns: Avocat Cândea Law Office , Avocat 23:08, 30 Decembrie 2021
Buna ziua,
Este necesar urgent (15 zile de la primirea comunicării privind poprirea) să formulați la instanța contestație la executare. În caz contrar veți fi obligat la plata întregului debit.
În cazul dumneavoastră creanța solicitată este prescrisă.
editat
Ultima modificare: Vineri, 31 Decembrie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am avut un împrumut în anul 2014,un card de la bcr,extensie ... Carmenstratone Carmenstratone Buna ziua! Am avut un împrumut în anul 2014,un card de la BCR,extensie de cardul meu de salariu de atunci .Nu am achitat nimic,nu am semnat nimic ,nicio ... (vezi toată discuția)
Executare silita pt credit nevoi personale neachitat Mikaela2012 Mikaela2012 Buna ziua, am un credit de nevoi personale obtinut de la Libra Bank in dec 2005 la care am platit rate pana prin 2007 cred. Apoi, n-am mai putut. O data pe an ... (vezi toată discuția)
Somatie pentru credit din 2007 alina01989 alina01989 Buna ziua. Va rog sa ma jutati cu un sfat. Am nevoie de avocat sau nu? povestea mea: sotul meu a facut un credit la BCR in anul 2007 in val de aprox ... (vezi toată discuția)