avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua! Am avut un împrumut în anul 2014,un card ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua! Am avut un împrumut în anul 2014,un card de la BCR,extensie ...

Buna ziua! Am avut un împrumut în anul 2014,un card de la BCR,extensie de cardul meu de salariu de atunci .Nu am achitat nimic,nu am semnat nimic ,nicio hârtie. Vineri am primit la serviciu o notificare prin care mă executa silit din salariu cota de 1/3. Se poate face ceva? Menționez că scrie că a avut loc și un proces dar încă odată menționez nu am primit nimic,nicio hârtie nicio înștiințare.
Cel mai recent răspuns: VIORICA MADALINA MANU , Consultant de business 11:15, 2 Ianuarie 2022
Aflati numele executorului si adresati-va lui pentru mai multe informatii. La serviciu, au primit o poprire, probabil, din partea executorului. Sa va dea o copie a popririi de la contabilitate (cel mai probabil)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am avut un împrumut în anul 2014,un card de la bcr,extensie ... Carmenstratone Carmenstratone Buna ziua! Am avut un împrumut în anul 2014,un card de la BCR,extensie de cardul meu de salariu de atunci .Nu am achitat nimic,nu am semnat nimic ,nicio ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,sunt executata silit de investcapital ltd,am avut extensie ... Carmenstratone Carmenstratone Buna ziua,sunt executata silit de Investcapital LTD,am avut extensie de card in anul 2014 de la BCR,m-i se face poprire 1/3 pe salariu,am făcut contestație ... (vezi toată discuția)
Card credit claudiu20092 claudiu20092 Am un card de credit la BCR si nu am mai paltit suma minima de plata de 5 luni, Acuma m-am angajat din nou Am primit hartie de la firma de recuperare EOS ... (vezi toată discuția)