avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua,sunt executata silit de Investcapital LTD,am ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua,sunt executata silit de Investcapital LTD,am avut extensie ...

Buna ziua,sunt executata silit de Investcapital LTD,am avut extensie de card in anul 2014 de la BCR,m-i se face poprire 1/3 pe salariu,am făcut contestație la executare silita. Dar în continuare mi se oprește și astăzi m-i se face înștiințare de către executor că mi se pune sechestru pe mașina mea personala. Menționez că eu fac naveta zilnic la serviciu cu această mașină,consider că nu se îngrădește dreptul de a merge la munca. Ce pot sa fac,va rog indrumati-va, mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Carmenstratone , utilizator 12:35, 8 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca se pune sechestru, nu inseamna ca nu o puteti folosi.
E normal sa continue executarea pt ca nu ati cerut si suspendarea executarii
Daca obțin anularea executării silite plătind cauțiunea ,cât timp am până la revenirea acestei executari? Pe ce perioada este aceasta anulare?
E vb de suspendarea executarii si nu cred ca mai puteti cere acum. Așteptati rezultatul contestatiei.
Am înțeles că pot plati suma de 500 și sa vb cu executorul să-mi ridice sechestru pe mașina,exista ceva de administrare? Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in septembrie 2014 am facut un credit la un ifn pe ... F1987 F1987 Buna ziua, In septembrie 2014 am facut un credit la un IFN pe care l-am achitat pana in luna mai 2015, moment in care am fost trimis in somaj de catre ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in septembrie 2014 am facut un credit la un ifn pe ... F1987 F1987 Buna ziua, In septembrie 2014 am facut un credit la un IFN pe care l-am achitat pana in luna mai 2015, moment in care am fost trimis in somaj de catre ... (vezi toată discuția)
Admisa cerere de executare silita ContSters425629 ContSters425629 Doresc sa fac contestatie la executare silita,la un credit din luna 07.2005 incheiat la Banca Romaneasca in valoare de 10.000 lei pe termen de 5 ani care a ... (vezi toată discuția)