avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... venituri impozabile fara dovada
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

venituri impozabile fara dovada

Buna ziua,am si eu o problema la care va rog sa ma lamuriti daca se poate.De 2 ani lucrez ca si prezentatoare pe la diferite evenimente iar singura mea sursa de venit e onorariul care mi se cuvine,problema e ca eu nu sunt inregistrata niciunde cu aceste activitati iar la finante apar fara venituri,eu as vrea sa merg sa declar aceste venituri dar nu stiu cum sa procedez avand in vedere faptul ca eu nu am semnat niciun contract de colaborare sau ceva cu institutiile sau persoanele cu care colaborez.Puteti sa-mi spuneti cum as putea proceda in acest caz si daca as putea plati retroactiv impozitul care se cuvine si asigurarea sociala?

Alte discuții în legătură

Proba instanta impotriva angajatorului ina_enache ina_enache Buna seara Va rog sa ma lamuriti intr-o problema: in luna aprilie mi-am dat demisia de la un loc de munca unde aveam un contract de colaborare si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Impozit freelancer sprite_designer sprite_designer Considerati-ma un \"incepator\" al domeniului si, va rog, exprimati-va cat mai detaliat. O sa incerc sa expun situatia cat mai simplu: Lucrez la diferite ... (vezi toată discuția)
Contract retroactiv whiteman whiteman Lucrez de aproape un an la o firma fara carte de munca sau contact. Am nevoie sa demonstrez intr-un fel sau altul ca in aceasta perioada am lucrat si nu am ... (vezi toată discuția)