avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit din strainatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit din strainatate

Buna ziua. am 20 de ani si in acest moment lucrez ca si developer pentru un studio pe platforma Roblox. As dorii sa stiu ce impozit trebuie sa platesc pentru banii obtinuti. *(~857 de dolari pe luna) (nu am nici un contract cu acest studio)
Eu nu ii primesc direct ci primesc lunar o anumita suma de "bani" viirtuali pe aceasta platforma pe care ii convertesc o data la doua luni in RON.
(nu sunt obligat sa ii convertesc, pot sa ii convertesc chiar si o data pe an sau mai rar.)

Tin sa mentionez ca am completat un formular pentru taxe W-8BEN-E
Ultima modificare: Vineri, 31 Decembrie 2021
Blueeyy, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce impozit trebuie sa platesc pentru banii obtinuti? Blueeyy Blueeyy Buna ziua. am 20 de ani si in acest moment lucrez ca si developer/programmer pentru un studio pe platforma Roblox. As dorii sa stiu ce impozit trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pentru studentii care lucreaza in it? Blueeyy Blueeyy Buna ziua, am auzit recent ca persoanele si STUDENTII care lucreaza in IT pot beneficia de o scutire de la plata impozitului. In acest moment sunt student ... (vezi toată discuția)
Ce taxe declar din venituri roblox? rune rune Am 17 ani și lucrez ca creator într-un joc numit Roblox. Acolo, primesc monede virtuale de la alți jucători atunci când aceștia îmi cumpără accesorile ... (vezi toată discuția)