avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna , as dori sa stiu daca este ilegal sa montez ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna , as dori sa stiu daca este ilegal sa montez scaunul fata ...

Buna , as dori sa stiu daca este ilegal sa montez scaunul fata dreapta cu spatele la directia de mers.Stiu ca unele masini au scaune fata dreapta rotative.

Alte discuții în legătură

Condamnat nevinovat pentru infracțiunea de omor din culpă (accident ... Zaf26 Zaf26 Condamnat nevinovat pentru infracțiunea de omor din culpă (accident rutier) Fapta este din anul 2013, la fond condamnat la 2 ani cu executare iar apelul a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. intampin o problema la o asociatie de propietari. ... danielard1 danielard1 Buna ziua. Intampin o problema la o asociatie de propietari. S-au montat camere video si sonerii video fara un proces verbal cu acordul propietarilor sau ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! vecinul a montat în curtea lui camere de filmat ... Far18 Far18 Bună ziua! Vecinul a montat în curtea lui camere de filmat care se rotește, este montat la balcon la înălțime mare, însemnând vede toate strada și ... (vezi toată discuția)