avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Beneficii acordate de statul danez
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Beneficii acordate de statul danez

Sotul este plecat la lucru in Danemarca si in iunie o sa faca 5 ani de cand e acolo si inteleg ca devine cetatean danez.
Ma poate ajuta cineva sa imi spuna ce beneficii i se acorda de catre statul danez daca avem un copil si a declarat ca intretine familia? I s-a dat alocatia pentru copil, nu o trimitea si am apelat la autoritati sa mi-o trimita mie, dar mai sunt si alte beneficii?
El nu mai trimite niciun ban in tara.
Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 2 Ianuarie 2022
Diamandi, utilizator

Alte discuții în legătură

Somaj in danemarca si alocatie Diamandi Diamandi Sotul este plecat la munca in Danemarca de doi ani. De cateva luni se poarta urat cu mine, imi vorbeste jignitor si nici nu mai trimite bani. Pana in luna ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere familie, sot in danemarca Diamandi Diamandi Buna ziua. Sper sa ma poata ajuta cineva cu un raspuns. Sotul este plecat in Danemarca de 4 ani. La inceput trimitea bani. Avea salariu 14000 lei pe luna si ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara in timpul casatoriei Diamandi Diamandi Buna ziua. Sotul este plecat in strainatate de 4 ani. Trimitea acasa 10% din salariul lui de acolo. Statul danez ii da alocatie pentru ca are un copil cu ... (vezi toată discuția)