avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresat in urma unei informatii date politiei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresat in urma unei informatii date politiei

Buna ziua,

In noaptea de 30.12.2021 spre 31.12.2021, am fost atacat, daca pot spune, in trafic, impreuna cu alti participanti la trafic, cu petarde aruncate dintr-o masina, de asemenea, participanta la trafic. Dupa cele intamplate, am instiintat verbal un echipaj de politie cu privire la cele intamplate, urmand ca autoturismul sa fie oprit, iar cei din masina, niste cetateni de etnie roma, care detineau petarde asupra lor, banuiesc ca au fost sanctionati ca atare. Acestia din masina, tinand minte ca mi-au aruncat cu petarde pe masina si vazandu-ma in continuare prin oras, au mers la sigur cum ca eu am fost cel care am oferit informatia organelor de politie, mai apoi, oprit fiind intr-o statie peco, sa vina catre mine un cetatean de entie roma, sa ma ia la rost in legatura cu faptul ca am oferit informatii politiei. Vazand ca nu o scoate la capat cu mine si nici nu era capabil sa ma agreseze singur fizic, si-a sunat tatal, care in maxim 20 de secunde a aparut la fata locului, urmat de alte cateva masini si a iesit din masina direct catre mine, cu un cutit in mana si amenintandu-ma, in timp ce venea spre mine. Vazand ca alearga catre mine cu cutitul, am luat-o la fuga pe un trotuar, acesta cu cutitul, cat si fiul sau, urmandu-ma pe trotuar in fuga, alaturi de 2 masini care mergeau pe sosea, pe langa trotuar, paralel cu mine si imi ofereau injurii si aruncau cu obiecte catre mine. La un moment dat, cel cu cutitul cred ca a fugit sau nu a reusit sa mai fuga, si a ramas a ma urmari, doar fiul acestuia, impreuna cu acele masini. La un moment dat, am dat de foarte mult noroi pe trotuar si am sarit santul, ajungand pe acostamentul de langa asfalt, unde am fost lovit intentionat cu masina, de catre cei ce ma urmareau, m-au rapus la pamant in sant si am inceput sa incasez pumni si picioare. In timp ce acestia ma agresau fizic si verbal, a aparut o masina de politie, moment in care toti au fugit, iar mai apoi, a mai aparut inca o masina de politie careia i-am sarit in fata pe sosea si asa am reusit sa ma simt in siguranta si am si ajuns la spital.
Am depus plangere impotriva acestor agresori, urmeaza sa imi scot certificat medico-legal si sa il atasez la dosar. Din toate astea, am iesit cu rani la buza, mana dreapta, picioare, coapse, telefon spart, haine deteriorate. S-a deschis dosar penal pentru loviri si alte violente si amenintari. Ce ma sfatuiti sa fac, pentru a fi sigur ca acestia ajung unde isi au locul si ca nu voi mai fi agresat ulterior, de alti apropiati ai lor, tinand cont ca am patit toate astea, dupa ce am oferit o informatie politiei? Nu as putea beneficia de protectie, atat eu, cat si familia mea, datorita acestui fapt?

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: tonyghi , utilizator 19:55, 2 Ianuarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la urmarirea penala vrica vrica Intrucat in 2014 nu am putut da informatii detaliate despre auto care m-a accidentat,in 08.2015 am primit hotararea procurorului de renuntare la urm ... (vezi toată discuția)
Lovit fara martorii Ionutz_Samareanu Ionutz_Samareanu Buna ziua am si eu o problema.. mai acum cateva zile m-am sicanat in trafic cu un alt conducator auto care se afla in masina cu fiul sau . In cele din urma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost pe bicicleta, pe drum de bicicleta, cand am ... Whyarewehere Whyarewehere Buna ziua, am fost pe bicicleta, pe drum de bicicleta, cand am ajuns in intersectie, a inceput traficul sa vina pe dreapta, m-am oprit, dar nu pe banda si ... (vezi toată discuția)