avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lovit fara martorii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lovit fara martorii

Buna ziua am si eu o problema.. mai acum cateva zile m-am sicanat in trafic cu un alt conducator auto care se afla in masina cu fiul sau . In cele din urma m-au blocat in trafic si au coborat sa ma bata am coborat si eu jos din masina.. in masina mai era prietena mea , m-am dat inapoi apoi am strigat dupa ajutor ca am vazut niste baieti la o banca.. respectivi .. au sarit in ajutor si iau luat la bataie pe cei 2.. eu m-am speriat m-am suit in masina si am fugit.. dupa o zi am aflat ca cei 2 au depus plangere la politie ca eu iam batut si ca ii cunosteam pe cei care iau agresat si lovit.. cu toate ca nu ii cunosc
.. nu au martori .. o sa pot fi acuzat ?? va multumesc
Cel mai recent răspuns: RADU SAVALACHE , Avocat 02:39, 29 Iulie 2010
Acuzat puteti fi insa daca nu se dovedeste ca ii cunosteati pe cei doi indivizi care i-au agresat si lovit pe cele doua parti vatamate, nu puteti sa patiti nimic....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresat in urma unei informatii date politiei tonyghi tonyghi Buna ziua, In noaptea de 30.12.2021 spre 31.12.2021, am fost atacat, daca pot spune, in trafic, impreuna cu alti participanti la trafic, cu petarde aruncate ... (vezi toată discuția)
Scandalangiu lovit cu mașina BiancaM29 BiancaM29 Bună seara, Astăzi în timp ce mă aflam în oraș la volanul mașinii am claxonat un \"domn\" deoarece se urcase pe banda mea. Acesta a accelerat, a ... (vezi toată discuția)
Cercetare penala cziegler cziegler Buna ziua, trec printr-o situatie foarte ciudata si nu stiu cum sa procedez mai departe. O sa povestesc pe indelete speta si va rog frumos sa ma ajutati cu o ... (vezi toată discuția)