avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detin o frizerie, am cativa angajati care nu vorbesc ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detin o frizerie, am cativa angajati care nu vorbesc tocmai politicos ...

Detin o frizerie, am cativa angajati care nu vorbesc tocmai politicos cu clientii, am primit numeroase reclamatii. Am dreptul sa montez un microfon sa ascult in ce mod acestia se comporta cu clientii? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:23, 3 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform GDPR, trebuie sa-i anuntati si sa le cereti acordul in prealabil. Daca montati un sistem de supraveghere video-audio, eu cred ca se vor potoli :)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa-i sanctionati si disciplinar pentru comportamentul inadecvat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supraveghere audio-video - legala sau nu rodica2001 rodica2001 Buna ziua ! am lucrat la o gradinita de copii unde conducerea a montat in bucataria unde lucram o camera de supaveghere audio/video in urma careia ,atat eu cat ... (vezi toată discuția)
Prelungire cim pe perioada determinata raj4o raj4o buna ziua ce pot face daca daca am avut cim pe perioada determinata si mi-sa prelungit dar fara stirea si semnatura mea?specific ca in dreptul angajatului ... (vezi toată discuția)
Legalitatea supravegherii video si audio marianpr marianpr Buna ziua. Un prieten care lucreaza la o firma privata ( cu 40 angajati ), mi-a spus ca in incinta halei unde lucreaza s-au montat camere de supraveghere ( OK ... (vezi toată discuția)