avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua.Mama mea are vârsta de 64 de ani si doar 8 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua.Mama mea are vârsta de 64 de ani si doar 8 ani jumate ...

Buna ziua.Mama mea are vârsta de 64 de ani si doar 8 ani jumate vechime în muncă.Am inteles ca nu poate primi nimic de la statul român.Cum poate sa recupereze banii reținuți ca si contributie in toți cei 8 ani lucrati? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Pensie pentru limita de varsta ContSters203225 ContSters203225 Buna ziua! Tatal meu are 58 ani, implineste 59 in data de 22 iulie 2011! Are 42 de ani vechime in munca. si 6 ani jumate de grupa! Din 29 iunie 2010 pana in 29 ... (vezi toată discuția)
Pensie in italia laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 Buna ziua.Mama mea este pensionata in Romania,pentru limita de varsta si vechime integrala.De cativa ani insa,lucreaza in Italia ca ingrijitor batrani, cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mama mea are varsta de 64 ani din care 11 ani si 6 ... AlexIon1982 AlexIon1982 Buna ziua, Mama mea are varsta de 64 ani din care 11 ani si 6 luni lucrati. Nu poate beneficia de pensie deorece nu are acei minim 15 ani de contributi dar ... (vezi toată discuția)