avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Dețin un Piaggio Calessino și aș dori ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Dețin un Piaggio Calessino și aș dori să fac plimbări/tururi ...

Buna ziua,
Dețin un Piaggio Calessino și aș dori să fac plimbări/tururi cu el. Motociclul are 3 locuri in carte și este înmatriculat la poliție. Am incercat să obțin autorizația de transport în regim de închiriere, însă am primit un răspuns negativ deoarece legea specifica expres faptul că trebuie să fie autovehicul ,iar vehiculul in cauză este motociclu ( având 3 roti). Ce forma de autorizare pot obține pentru a efectua transport de persoane cu acest vehicul. Îl pot încadra pe organizări evenimente ?

Alte discuții în legătură

Intrebari taxi ContSters139791 ContSters139791 Buna ziua Va rog sa ma lamuriti am cateva nedumeriri privind: - licenta taxi este acelasi lucru cu autorizatia taxi? - cum se poate cumpara/prelua o ... (vezi toată discuția)
Permis categoria b + remorca tandem, ansamblu < 3500 kg user-isha user-isha Buna ziua, Lucrez si locuiesc in Germania. Posed un autoturism de maxim 2000 kg (masa proprie si incarcatura) care are voie sa tracteze o remorca de maxim ... (vezi toată discuția)
Conducere asa zis "moped", fara permis marian19 marian19 Va rog daca cunoasteti o speta. \"Am condus o bicicleta cu motor (tip scuter) si anume un \"ZT - 35 Boxer, motor pe benzina de 34,9 cc si viteza maxima 25 ... (vezi toată discuția)