avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum solicit stramutarea dosarului penal in care am ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum solicit stramutarea dosarului penal in care am calitate de ...

Cum solicit stramutarea dosarului penal in care am calitate de parte vatamata daca ma aflu in situatia in care ma pregatesc sa contest in fata judecatorului de camera preliminara ordonanta procurorului de caz (NUP) si respingerea plangerii mele fata de ordonanta de catre procurorul de rang superior? Cui adresez solicitarea si in ce moment?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 09:31, 4 Ianuarie 2023
Nu puteți să strămutați cauze decât pentru motiv de bănuială legitimă sau de siguranță.
Asta stiu, si am dovezi in acest sens (banuiala legitima). Procedura nu o cunosc.
In eventualitatea in care mai citeste cineva pe aici: nu se poate solicita stramutarea unui dosar penal in faza de camera preliminara. Civil da, penal nu.
Da, mai citeste, insa cine citeste nu intelege ce scrieti, adica la ce va referiti. Cum adica nu se poate solicita stramutarea unui dosar penal in faza de camera preliminara?
Adica atunci cand se contesta ordonanta procurorului sef la judecatorie, daca este vorba despre un dosar penal nu se poate solicita stramutarea la o alta instanta. Este destul de clar acum?

Alte discuții în legătură

Poate fi solicitata stramutarea unui dosar de judecata catre o alta instanta din alt judet ? ContSters365439 ContSters365439 Doresc un raspuns va rog. Sunt din Suceava si as dori sa solicit stramutarea dosarului la Bucuresti sau in alt oras. Poate fi posibila stramutarea ? Sau, se ... (vezi toată discuția)
Cerere de stramutare - judecata plangerii impotriva actelor procurorului este in procedura de camera preliminara? eusaisapte eusaisapte Pardon, am vrut sa intitulez subiectul: \"cerere de stramutare - judecata plangerii impotriva actelor [b]procurorului [/b]este in procedura de camera ... (vezi toată discuția)
mutarea unui proces civil in alta localitate elenagogan elenagogan buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca este posibila mutarea unui proces civil in alta localitate inainte de pronuntare,.ce-ar trebui sa fac incazul ca se ... (vezi toată discuția)