avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sunt consumator captiv? Buna ziua, De curand am ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sunt consumator captiv? Buna ziua, De curand am devenit proprietar ...

Sunt consumator captiv?
Buna ziua,
De curand am devenit proprietar al unui apartament intr-un bloc nou, in care infrastructura de internet si TV a fost realizata de catre [T] in baza unui acord cu dezvoltatorul. La semnarea contractului am primit o clauza in care "ma oblig sa iau la cunostinta" aceasta situatie si mi se ofera libertatea de a opta pentru orice alt furnizor dar numai daca acel furnizor va utiliza infrastructura existenta.
De aici a urmat un ping-pong intre mine, [T] si [D](dorinta mea fiind sa ma abonez la [D]). [T] declara ca permite accesul [D], dar in baza unui acord de partajare, insa [D] nu pare foarte interesat de un asemenea acord deoarece nu este rentabil.
Sunt eu captiv in acest caz la [T]? deoarece nu reusesc sa ma abonez la alta retea..
Da-ti-mi va rog frumos un sfat.
Ultima modificare: Luni, 3 Ianuarie 2022
camelia_g, utilizator
Cel mai recent răspuns: camelia_g , utilizator 17:14, 3 Ianuarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
ma intereseaza atat televiziune cat si internet. nu avem dreptul sa punem antene pe fatada blocului, conform regulamentului intern. Si [D] ofera 10 Gbps prin fibra optica. Deci doar fibra optica ma intereseaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platesc prea mult pentru oferte nedorite. diana122 diana122 Am tot amanat sa fac publica nedumerirea mea dar a sosit momentul. Este vorba despre pachetele oferite de operatorii de televiziune prin cablu din Romania. ... (vezi toată discuția)
Probleme instalare cabluri isp hpuiu hpuiu Buna ziua, In primul rand as dori sa-mi cer scuze daca am postat acest mesaj la categoria gresita, dar intrebarea are legatura cu mai multe categorii. ... (vezi toată discuția)
Administratie bloc Nita Stefan Nita Stefan Va salut! Am achizitionat in apartament nou. Problema a inceput in momentul in care am vrut sa-mi fac contract la internet si tv.. eu am vrut sa semnez un ... (vezi toată discuția)