avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua ! Am următoare situație . Părinți ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua ! Am următoare situație . Părinți divortati, copil ...

Buna ziua !
Am următoare situație . Părinți divortati, copil minor in vârsta de 3 ani . Concubina tatălui postează pe facebook poze cu copilul , pe pagina ei ...doar poze cu fetița in diferite ipostaze . Cu ce drept ? Ce se poate face ?
Ca mama, poate nu doresc sa îmi expun public copilul . Mai înțelegeam dacă posta tatăl, dar ea ? Nu sunt nici măcar căsătoriți . Ce se poate face ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:09, 4 Ianuarie 2022
O notificare sa nu mai posteze poze cu copilul dvs. Daca nu intelege, o puteti da in judecata .
Felul în care procedează concubina soțului este o încălcare a dreptului la viața privată și a drepturilor copilului. Dacă după ce o notificați în scris pe concubină să nu mai posteze fotografii pe FB aceasta continuă să o facă, formulați o cerere de chemare în judecată.
Din pacate in instanța nu pot face mai nimic . Ma chinui de 2 ani, și pierd doar procesele . Fostul soț e o persoana influența in oraș, am numeroase probe împotriva lui, martori care nu mi se accepta a fi audiați, el nu are nimic și cu toate acestea mor cu drepatatea in mâna .
Credeți ca as avea șanse sa o dau in judecată ?
pai da, aveti sanse, dar depinde ce cereti , in ce baza, cum argumentati etc.
[ link extern ]
apelati la un avocat.
conteaza mult motivul pt care va deranjeaza
Ultima modificare: Marți, 4 Ianuarie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fotografii pe facebook minor de 8 ani fara acordul mamei ! buna ... adinaemyly adinaemyly FOTOGRAFII PE FACEBOOK MINOR DE 8 ANI FARA ACORDUL MAMEI ! BUNA ZIUA! AM O INTREBARE ... COPILUL MEU DE 8 ANI APARE IN FOTOGRAFII PE FACEBOOK POSTATE DE ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am un camin de batrani si o cresa de copii si ma confrunt ... Capelo74 Capelo74 Buna ziua! Am un camin de batrani si o cresa de copii si ma confrunt cu o problema. Nu stiu pe cine am deranjat dar cineva a clonat pagina cresei de pe ... (vezi toată discuția)
Fotografii in spatiu proprietate privata Christiananca Christiananca Buna ziua,este legal a se face publice,fara acordul meu, fotografii facute in incinta proprietatii mele private? Pot cere retragerea fotografiilor de pe ... (vezi toată discuția)