Buna ziua !
Am următoare situație . Părinți divortati, copil minor in vârsta de 3 ani . Concubina tatălui postează pe facebook poze cu copilul , pe pagina ei ...doar poze cu fetița in diferite ipostaze . Cu ce drept ? Ce se poate face ?
Ca mama, poate nu doresc sa îmi expun public copilul . Mai înțelegeam dacă posta tatăl, dar ea ? Nu sunt nici măcar căsătoriți . Ce se poate face ?
Felul în care procedează concubina soțului este o încălcare a dreptului la viața privată și a drepturilor copilului. Dacă după ce o notificați în scris pe concubină să nu mai posteze fotografii pe FB aceasta continuă să o facă, formulați o cerere de chemare în judecată.
Din pacate in instanța nu pot face mai nimic . Ma chinui de 2 ani, și pierd doar procesele . Fostul soț e o persoana influența in oraș, am numeroase probe împotriva lui, martori care nu mi se accepta a fi audiați, el nu are nimic și cu toate acestea mor cu drepatatea in mâna .
Credeți ca as avea șanse sa o dau in judecată ?
pai da, aveti sanse, dar depinde ce cereti , in ce baza, cum argumentati etc. [ link extern ]
apelati la un avocat.
conteaza mult motivul pt care va deranjeaza