avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum se poate anula sau bloca o asigurare pt o mașină ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum se poate anula sau bloca o asigurare pt o mașină înmatriculată ...

Cum se poate anula sau bloca o asigurare pt o mașină înmatriculată în Germania de către un roman care nu mai locuiește în Germania și nu mai este în posesia mașinii?
Cel mai recent răspuns: 2na1960 , utilizator 18:41, 3 Ianuarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme inmatriculare auto emma7419 emma7419 buna seara ! in data de 1.07 am cumparat un opel astra break 2008 ( cu nr rosii de germania valabile pana pe 19.07) ,din piata auto din Cluj de la V.A ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la anmeldung dar pastrarea ratelor la autovehicul Marius14984 Marius14984 Daca renunt la anmeldung in Germania,imi mai pot pastra dreptul sa platesc ratele masinii daca aceasta a fost cumparata prin banca ? Mai ales ca pe talonul ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta nu o pot scoate de la impozit. Mihai1081 Mihai1081 Buna ziua. Anul acesta in februarie am venit din Germania in concediu in Romania cu un autoturism proprietate personala inregistrat in Germania cu toate taxele ... (vezi toată discuția)