avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul medical

La cate zile de concediu medical am voie(pana la comisie)?90zile pe an(calendaristic),90zile consecutiv (indiferent daca treci in alt an)?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Kitte , utilizator 20:00, 12 Ianuarie 2010
Buna ziua,
pana la comisie, trebuie sa fie 90 calendaristice pe an dar acestea pot fi prelungite pana la 183, cu avizul medicului expert. Numarul de zile se iau pe anul in curs, nu se iau de la un an la altul.
Zilele sunt calendaristice pe ultimile 12 luni.
In ianuarie nu se "reseteaza contorul" si sa o luati de la zero.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical miriamcovalschi miriamcovalschi Buna ziua. As dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu concediul medical. Am fost angajata in anul 2015 in cadrul unui spital, si am beneficiat de mai ... (vezi toată discuția)
Zile concediu medical pompiliairina pompiliairina In cursul unui an calendaristic cate zile de concediu medical am voie sa am? Conteaza daca zilele sunt de la specilaist sau medicul de familie? (vezi toată discuția)
Zile de concediu medical mihaela david mihaela david cele 90 de zile de concediu medical la care are dreptul un salariat,dupa care trebuie sa mearga la comisia medicala de expertiza trebuie sa fie in cursul a ... (vezi toată discuția)