avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare someri. Buna ziua. O societate privata, care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare someri. Buna ziua. O societate privata, care angajeaza ...

angajare someri.
Buna ziua. O societate privata, care angajeaza someri in 2022 mai beneficiaza de subventii si facilitati de la bugetul asigurarilor pentru somaj? Daca da care sunt conditiile?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: mitrofan emilia , utilizator 14:29, 4 Ianuarie 2022
Vedeti acest link:
[ link extern ]
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facilitati angajator in caz de angajare somer peste 45 de ani Cons67 Cons67 Exista prevazut in legislatie vreo facilitate pentru angajator in cazul angajarii unei persoane peste 45 de ani aflate in somaj (scutire/reducere CAS, CASS si ... (vezi toată discuția)
Angajare somer maryuca maryuca Am o intrebare: daca o societate comerciala angajeaza un somer cu contract pe perioada nedeterminata de ce facilitati beneficiaza atat angajatorul cat si noul ... (vezi toată discuția)
Facilitati angajator in caz de angajare personal somer peste 50 ani dor582004 dor582004 Buna ziua, sunt somer si am o varsta de 57 ani si la majoritatea interviurilor pentru locurile de munca la care ma prezint se face referire la varsta mea si ... (vezi toată discuția)