avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, anul trecut am avut un proces in care ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, anul trecut am avut un proces in care cererea a fost ...

Buna ziua, anul trecut am avut un proces in care cererea a fost respinsa nici avocatul nu s a prezentat era un dosar cu reconstituirea vechimii in munca... Intre timp, avocatul a facut apel la Curtea de Apel Bucuresti, avand termen luna viitoare...Dansul a cam uitat din nou de proces, si spune ca nu trebuie sa se prezinte nimeni ca nu se judeca nimic, doar se hotaraste daca se intoarce dosarul catre tribunal sa se judece acolo din nou,prima cerere fiind respinsa din "lipsa calitate procesuala.." in mod normal,ar trebui sa ne prezentam, pt a sustine procesul daca avem termen??De ce a facut apel, daca nu judeca Curtea De Apel? Sau Dl avocat, profita, noi neavand cunostine si ne spune doar ce si cum vrea dansul?
Cel mai recent răspuns: irinaa88 , utilizator 15:58, 4 Ianuarie 2022
Bună ziua.

Informațiile pe care le oferiți sunt mult prea sumare, ca să puteți primi un sfat avizat.
Solicitați avocatului dvs. să vă ofere o copie a hotărârii Tribunalului și reveniți cu descrierea situației, pe larg.
În orice caz, dacă ați pierdut la fond și avocatul dvs. spune că nu este necesar a se prezenta în apel, este o chestiune foarte problematică și ar trebui să reconsiderați colaborarea cu dumnealui.

Cu stimă,
Av. Hulea Ionuț-Marius
Va multumesc pentru raspuns! Da, dansul asa sustine ca nu este neaparat nevoie sa ne prezentam,... L am intrebat dc a facut apel, daca nu mergem sa sustinem cu martori, cu acte... Ocoleste raspunsul.. . Posibil are alta treaba in ziua procesului, asa s a intamplat la primul proces.. Daca se prezinta doar tata, el fiind in cauza pt recuperarea vechimii se schimba ceva?

„Hulea Ionuț-Marius” - Cabinet de Avocat a scris:

Bună ziua.

Informațiile pe care le oferiți sunt mult prea sumare, ca să puteți primi un sfat avizat.
Solicitați avocatului dvs. să vă ofere o copie a hotărârii Tribunalului și reveniți cu descrierea situației, pe larg.
În orice caz, dacă ați pierdut la fond și avocatul dvs. spune că nu este necesar a se prezenta în apel, este o chestiune foarte problematică și ar trebui să reconsiderați colaborarea cu dumnealui.

Cu stimă,
Av. Hulea Ionuț-Marius

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconstituire teren aferent constructie toderiuc.nadia toderiuc.nadia casa cumparata in 1983, prin contract de vanzare-cumarare. terenul aferent constructiei de 250 mp trecut in proprietatea statului. Nu am facut cerere de ... (vezi toată discuția)
Daune morale Iulia 06 Iulia 06 Buna ziua! In urma unui proces penal in care m-am constituit parte civila s-a stabilit o suma ptr daunele morale de care nu sunt multumit. Sentinta e de ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva act ad-tiv ella68lazar ella68lazar Buna ziua, In anul 2013 am formulat o contestatie impotriva unei decizii a DRV . Contestatia s-a suspendat pe durata solutionarii unui proces penal pentru ... (vezi toată discuția)