avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Regulament de organizare gradinite
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Regulament de organizare gradinite

Buna ziua,


Va rugam sa ne precizati care este Legea sub care functioneaza gradinitele si care este temeiul legal (Lege, Ordin, Regulament etc) prin care se stabileste numarul de copii si educatoare pentru a forma o grupa de gradinita, deoarece unde am copilul inscris, urmeaza sa se restructureze si vor comasa grupele astfel incat intr-o grupa o sa ajunga 40 de copii, ceea ce inseamna ca este mult prea mult.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:20, 12 Ianuarie 2010
Gasiti aici [ link extern ]
HG nr. 21/10.01.2007 privind aprobarea Standardelor de autorizare de funcţionare provizorie a unităţilor de învăţământ preuniversitar, precum şi a Standardelor de acreditare şi de evaluare periodică a unităţilor de învăţământ preuniversitar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. aș dori să știu de ce anume este nevoie pentru ... RoxRoxx RoxRoxx Bună ziua. Aș dori să știu de ce anume este nevoie pentru a deschide un centru educativ/dezvoltare/loc de joaca pentru bebeluși/copii până în 3ani. ... (vezi toată discuția)
Gradinita particulara anduta78 anduta78 Vreau sa infiintez o gradinita particulara. am nevoie de cateva informatii... Care e forma juridica cea mai indicata ? Care sunt etapele de urmat ? Ce avize ... (vezi toată discuția)
Infiintare cresa si gradinita Cimss Cimss Buna ziua, As dori sa stiu de ce documente as avea nevoie pentru a deschide cresa si gradinita. Multumesc (vezi toată discuția)