avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale gradinita particulara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

gradinita particulara

Vreau sa infiintez o gradinita particulara. am nevoie de cateva informatii... Care e forma juridica cea mai indicata ? Care sunt etapele de urmat ? Ce avize trebuie obtinute si cat dureaza intregul proces, dupa ce societatea a fost infiintata ? Imi puteti recomanda o firma de consultanta/avocatura, care sa aiba si experienta va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: aNdreiD , utilizator 21:20, 16 Iunie 2007
Pentru aceasta tema, raspunsul este mai lung, in principal ar trebui sa consulati o firma de avocatura, sau de consilieri juridici.
Daca totusi nu va plictisiti cititi urmatoarele :
-Legea nr. 196/1999 pentru aprobarea O.G. nr. 87/1998 privind evaluarea si acreditarea învatamântului preuniversitar
-Hotarârea Guvernului nr. 127/2000 privind aprobarea standardelor nationale de evaluare a institutiilor de învatamânt preuniversitar
-Hotarârea Guvernului nr. 858/2002 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea si functionarea Comisiei Nationale de Evaluare si Acreditare a Învatamântului Preuniversitar, precum si a comisiilor de evaluare si acreditare a învatamântului preuniversitar judetene si ale municipiului Bucuresti
-Anexa la OMECT 5574/02.12.2003
Acestea ar fi in principal. Cum v-am spus cel mai bine ar fi sa contactati o firma de avocatura sau de consilieri juridici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare after-school ank78 ank78 Buna ziua As dori sa imi dati mai multe informatii cu privire la infiintarea unui After-School, adica pasii pe care trebuie sa ii urmez, ce acte sunt ... (vezi toată discuția)
Scoala de dans dance4_lif3 dance4_lif3 Buna!as vrea sa infiintez o scoala de dans(street-dance) si nu stiu ce acte am nevoie pentru infiintarea unei scoli de dans,pentru c nu am atestat de ... (vezi toată discuția)
Srl poate fi scoala sau gradinita privata? Sonii Sonii SRL poate fi scoala sau gradinita privata? Va pun aceasta intrebare deoarece am de pregatit un caiet de practica pentru stagiatura de expert contabil in care ... (vezi toată discuția)