Vreau sa infiintez o gradinita particulara. am nevoie de cateva informatii... Care e forma juridica cea mai indicata ? Care sunt etapele de urmat ? Ce avize trebuie obtinute si cat dureaza intregul proces, dupa ce societatea a fost infiintata ? Imi puteti recomanda o firma de consultanta/avocatura, care sa aiba si experienta va multumesc anticipat .
Pentru aceasta tema, raspunsul este mai lung, in principal ar trebui sa consulati o firma de avocatura, sau de consilieri juridici.
Daca totusi nu va plictisiti cititi urmatoarele :
-Legea nr. 196/1999 pentru aprobarea O.G. nr. 87/1998 privind evaluarea si acreditarea învatamântului preuniversitar
-Hotarârea Guvernului nr. 127/2000 privind aprobarea standardelor nationale de evaluare a institutiilor de învatamânt preuniversitar
-Hotarârea Guvernului nr. 858/2002 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea si functionarea Comisiei Nationale de Evaluare si Acreditare a Învatamântului Preuniversitar, precum si a comisiilor de evaluare si acreditare a învatamântului preuniversitar judetene si ale municipiului Bucuresti
-Anexa la OMECT 5574/02.12.2003
Acestea ar fi in principal. Cum v-am spus cel mai bine ar fi sa contactati o firma de avocatura sau de consilieri juridici.
Scoala de dans
dance4_lif3
Buna!as vrea sa infiintez o scoala de dans(street-dance) si nu stiu ce acte am nevoie pentru infiintarea unei scoli de dans,pentru c nu am atestat de ... (vezi toată discuția)