avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde se poate face o sesizare/plangere daca politia ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde se poate face o sesizare/plangere daca politia locala nu ...

Unde se poate face o sesizare/plangere daca politia locala nu respecta legea? De exemplu daca nu respecta legea cu parcari. Este abuz in serviciu daca de exemplu nu face nimic la parcari?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:30, 24 Ianuarie 2022
Nu se intelege nimic din intrebarea dvs. Incercati sa formulati o intrebare clara si inteligibila.

De exemplu o masina parcheaza unde nu are voie, politia locala vine se uita si pleaca fara sa face nimic. Ce se poate face?

Nu stie nimeni?
Dovezi , ceva ?

Da poze.

Alte discuții în legătură

Legislatie parcari RoraM RoraM buna ziua, am parcat masina pe un loc nemarcat ca fiind parcare, langa o parcare cu abanonament. Proprietarul parcarii a chemat politia locala si am primit ... (vezi toată discuția)
E posibil sa primesc amenda? aranka10a@yahoo.com aranka10a@yahoo.com Buna ziua, ma confrunt cu o problema legata de parcarea intr-un loc unde nu este nici un semn care sa interzica asta. Mai exact in data de 03.12.2012 am parcat ... (vezi toată discuția)
Asociaţia de proprietari poate bloca roţi în parcarea privată a blocului? maximiljen maximiljen Bună seara, Mă interesează ce spune legislaţia în cazul expus pe scurt în titlu. Pe larg întrebarea este: Asociaţia de proprietari a blocului ... (vezi toată discuția)