avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare referitor demisie in concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare referitor demisie in concediu medical

editat intentionat.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2010
ContSters47148, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters47148 , utilizator 12:08, 13 Ianuarie 2010
In perioada concediului medical cim este suspendat asa ca preavizul in cazul demisiei va incepe cu prima zi cand va reluati activitatea. Puteti solicita incetarea cu acordul partilor,art.55 lit.b), caz in care nu este nevoie de preaviz. Concediul medical nu se intrerupe.
Ultima modificare: Marți, 12 Ianuarie 2010
ContSters42179, utilizator
Concediul medical se poate intrerupe daca salariatul vine la serviciu ...:)
Editat intentionat.

crater a scris:

Deci pana la urma as putea reveni la serviciu daca nu-mi aproba demisia fara preaviz,dupa ce aflu raspunsul de la celalalt angajator.

Multumesc!

Numai in cazul in care c. medical s-a terminat!
In caz de demisie durata preavizului este de 15/30 zile calendaristice!
In caz de "demisie" cu art. 55 lit. b) incetarea c.i.m. are loc la data stabilita de parti
editat intentionat.

Alte discuții în legătură

Preaviz adinutza.2008 adinutza.2008 Daca inceteaza raporturile de munca in temeiul art.55, lit.b codul muncii, pot ca in perioada de preaviz(15 zile) sa imi iau concediu de odihna sau un concediu ... (vezi toată discuția)
Intrerupere cic si schimbarea locului de munca ela21b ela21b Buna ziua, Ma aflu in concediu de ingrijirea copilului, la inceputul celui de al doilea an la care am dreptul. Am contract de munca pe perioada nedeterminata, ... (vezi toată discuția)
Concediu medical ciobanu_pl ciobanu_pl Buna ziua,legat de perioada de preaviz(cerere de incetare a contractului de munca cu art.55)concediul medical intrerupe perioada de preaviz,Daca nu care sunt ... (vezi toată discuția)