avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua,sunt o mama cu 3 copii minori 11,5,7ani.Sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua,sunt o mama cu 3 copii minori 11,5,7ani.Sunt căsătorită ...

Buna ziua,sunt o mama cu 3 copii minori 11,5,7ani.Sunt căsătorită a doua oară.Fetita de 11 ani este din prima căsătorie în care ne am despărțit pe cale amiabila la notar,convenind de comuna cord că ea sa locuiasca cu mine,dar are o relație bună cu tatăl ei.Acum de un an de zile nu ne mai înțelegem deloc,eu și soțul actual cu care am ceilalți 2 copii.S-a ajuns la jicniri chiar în fața copiilor și acest fapt m a condus către decizia de divorț.Suntem căsătoriți de 7 ani .Nu s a ajuns la violenta fizica dar cea verbala este destul de violenta.La începutul pandemiei lucram acum stau acasă .El mă amenința că îmi poate lua copiii pt că nu am venit și nici vreo proprietate pe numele meu,casa in care locuim fiind începută de el când nu eram împreună.Acum eu as dori să știu ce ar trebui sa fac să obțin copiii Imi doresc că ei sa nu mai treacă prin aceste traume.De cate ori îi spun că nu e bine pentru ei să vadă și să audă aceste certuri îmi spune sa plec el mizând pe faptul că nu am unde să mă duc.Asa că îmi doresc și eu un sfat specializat.Va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:36, 5 Ianuarie 2022
Buna ziua! Prin mesaj privat, v-am trimis deja un link catre un clip de pe canalul meu youtube care raspunde cu o varianta de solutie in problema dvs.
Pentru restul doamnelor care se afla in aceasi situatie cu cea descrisa de dvs, le raspund ca sunt simple amenintari. Nimeni nu va poate lua copiii si chiar daca nu aveti job, casa unde sa plecati cu copiii si nici rude care sa va ajute, totul este rezolvabil. daca cereti sprijinul autoritatilor.

Av Myra Cimpean
si totusi cum vedeti situatia dupa divort, daca nu aveti venit si nici unde sa locuiti ?
Ca sa obtineti copiii, trebuie sa puteti proba ca ii puteti intretine si unde locui, nu conteaza ca nu aveti proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract uzufruct vasilescugabri vasilescugabri Buna ziua, urmeaza sa divortez.Casa in care locuim este jumatate mostenita de sot de la tatal lui.Cealalta jumatate este cumparata de noi dupa casatorie de la ... (vezi toată discuția)
Divort nyikon_17 nyikon_17 din cauza sotului copiii mei au devenit tensionati si cum incepe sa tipe cineva la ei incep sa planga....... Inceputul sta cam asa in ultima vreme nu am mai ... (vezi toată discuția)
Mama disperata... vivera vivera Sunt mama a 3 copilasi deosebiti...pana aici suna bine numai ca tatal este problema,Este abuziv,bea f mult,certuri peste certuri,i-am spus ca vreau sa divortez ... (vezi toată discuția)