avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua , sunt in Germania din data de 4 Decembrie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua , sunt in Germania din data de 4 Decembrie mi am făcut ...

Buna ziua , sunt in Germania din data de 4 Decembrie mi am făcut ameldung aici in Germania , vreau sa merg in România in Aprilie și vreau sa fac școala de șoferi dar ameldungul nu vreau sa îl închid .. întrebarea mea este dacă pot sa dau in România de permis ?

Alte discuții în legătură

Salut...am și eu câteva întrebări...specific ca sunt în ... Iulian989898 Iulian989898 Salut...am și eu câteva întrebări...specific ca sunt în Germania de 5 luni și : Vreau sa plec acasă sa dau de permis dar am înțeles ca dacă stau ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc din spate asigurarea medicala? Satin Satin Buna ziua. Am venit in Germaniei acum 2ani si jumate. Mi am făcut Anmeldung imediat dupa ce am venit. Timp de un an nu am lucrat, iar dupa un an mi am ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere in germania razvanpetcu25 razvanpetcu25 Buna ziua ma numesc Petcu Razvan si am si EU o intrebare Am facut scoala de soferi in Romania am dat si as am picat de doua ori, dupa care am plecat in ... (vezi toată discuția)