avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lacăt tăiat,teren la comun! Buna seara.Am cumpărat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lacăt tăiat,teren la comun! Buna seara.Am cumpărat cota parte ...

Lacăt tăiat,teren la comun!
Buna seara.Am cumpărat cota parte dintr-un teren,am pus camera,lacăte etc,pentru siguranța.Unul din moștenitorii celeilalte cote parte,au tăiat lacătele,mi-au scos camerele.Întrebarea mea este,dacă nu au făcut succesiunea lor si nu au act de Moștenitor,au fost îndreptățiți sa îmi taie mie lucrurile si restul?Am fost la poliție si am făcut declarație!Multumesc.

Alte discuții în legătură

Proprietate incerta lorella lorella Am un act de proprietate pe o parte dintr- un imobil, act in care sunt cuprinse 2 camere si 2/3 dintr- o toaleta. Restul de o treime ( 1,1 m.p.) figureaza in ... (vezi toată discuția)
Deschiderea succesiunii valy 84 valy 84 Buna ziua as dori sa primesc si eu o informatie cu privirea la intervalul de timp in care se poate deschide o succesiune. Bunica mea a murit in anul 2001. ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui teren fara iesirea din indiviziune? sorina_h2004 sorina_h2004 Buna ziua, In cazul a doi mostenitori ,se poate face instrainarea unui teren prin vanzare doar cu aceeptul celuilat mostenitor ,fara a face iesirea din ... (vezi toată discuția)