avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezmembrare teren intravilan in vedera succesiunii Cui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezmembrare teren intravilan in vedera succesiunii Cui trebuie ...

Dezmembrare teren intravilan in vedera succesiunii
Cui trebuie sa te adresezi in vederea dezmembrării terenului care face parte din masa succesorală
Vă mulţumesc ! Cu multă stimă!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:02, 5 Ianuarie 2022
Dezmembrarea o faceți după dezbaterea succesiunii, nu înainte.
Înțeleg ca terenul întreg aparține defunctului.
Întâi dezbateti succesiunea, devenind astfel proprietar, după care va adresați unei firme de cadastru, care sa va întocmească documentația cadastrala de dezmembrare și apoi, cu aceasta documentație va adresați unui birou notarial pentru încheierea actului de dezmembrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare schita eu12 eu12 problema este in urmatorul fel... in urma mostenirii fiecare frate de-al meu are cate o parte de teren,este posibil sa modific pozitia terenului, adica sa fie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am facut succesiunea partiala pentru un apartament ... cprn1992 cprn1992 Buna ziua ! Am facut succesiunea partiala pentru un apartament care a apartinut mamei. Mai am niste terenuri si o casa, in alt judet, tot pe numele mamei, pe ... (vezi toată discuția)
Mostenire-partaj.suntem 2mostenitori-teren plus o casa.intrebarea ... costelpuiu costelpuiu mostenire-partaj.suntem 2mostenitori-teren plus o casa.intrebarea este:daca se poate imparti terenul in 2 iar casa sa ramina bun comun.mentionez:mediana ... (vezi toată discuția)