avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda “spatiu verde”
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda “spatiu verde”

Salutare! Astazi cand am ajuns la masina am gasit in parbriz o hartie de la politia locala cu titlul “comunicare” in care ma anunta ca am parcat pe spațiul verde si ca reprezinta o contraventie in valoare de 1000-1500 de lei. Daca nu ma prezint la politie cu aceasta hartie ce se poate intampla ? Sunt obligat sa o platesc?

Alte discuții în legătură

Amenda parcare spațiu verde s6 Emib97 Emib97 Salut! Am găsit in parbrize astăzi o “ comunicare” de la poliția s6 privind parcarea autovehicului pe spațiu verde. Spațiul unde am parcat nu este ... (vezi toată discuția)
Amenda in parbriz de la politia locala IovClaudiu IovClaudiu Salut. Astazi cand am iesit de la locul de munca am gasit in parbriz o instiintare de la politia locala sector 1 cu mesajul : [quot]\" Va comunicam ca in ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare spatii verzi ktaflorin14 ktaflorin14 Pe 20 luna asta (August) am fost la Eforie Nord . Negasind un loc de parcare am procedat gresit , am ales sa parchez pe un scuar de pe langa hotel Belona unde ... (vezi toată discuția)