avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara! Fiul meu a primit o comunicare de la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara! Fiul meu a primit o comunicare de la locală, fiindcă ...

Bună seara! Fiul meu a primit o comunicare de la locală, fiindcă a parcat pe spațiul verde pe o străduță unde zilnic se parchează mașini, acel spatiu de o jumătate de metru până în gard nefiind amenajat. Poliția locală trece de ani de zile pe acolo și nu au avut nimic cu mașinile parcate, nefiind o zonă aglomerată. Acum l-au înștiințat în parbriz că are obligația să se identifice pentru a îi întocmi procesul verbal pentru o amendă între 1000 și 1500 roni. Întrebarea mea este: Este obligat să se identifice pentru întocmirea procesului verbal de contravenție sau nu? Și dacă pot contesta ceva, în zonă nefiind indicatoare care să indice vreo interdicție, iar mașina cu pricina este a mea. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 21:24, 17 Martie 2025
Ultima modificare: Luni, 17 Martie 2025
Etsy123, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani ridicare auto din sectorul 1 ZSPm ZSPm Ieri, 4.11.2010, mi`a fost ridicata masina de pe un \"spatiu verde\" de langa Bd. Kiseleff. Ce m`a surprins a fost faptul ca in zona nu era niciun indicator ... (vezi toată discuția)
Proprietar cu mai multe masini pe domeniul public snipe1975 snipe1975 Chiar nu se poate face nimic impotriva celor care detin mai multe masini si le parcheaza pe domeniul public, de exemplu in zonele aglomerate din orase? (vezi toată discuția)
Amenda “spatiu verde” sutoiuionut sutoiuionut Salutare! Astazi cand am ajuns la masina am gasit in parbriz o hartie de la politia locala cu titlul “comunicare” in care ma anunta ca am parcat pe ... (vezi toată discuția)