avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Sunt profesor titular si beneficiez de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Sunt profesor titular si beneficiez de stimulent de ...

Buna ziua. Sunt profesor titular si beneficiez de stimulent de inserție. Mi se poate restrânge norma in această perioadă si sa fiu pus sa caut completare la alte scoli sau sunt "protejat"?(dacă mi-ati da si un articolul de lege sau ordonanță ar fi excelent)...va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:19, 6 Ianuarie 2022
Vi se poate restrânge norma...nu va pot concedia in perioada plății stimulentului de insertie
Ultima modificare: Joi, 6 Ianuarie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restrangere de activitate in perioada stimulentului de insertie glintoiu glintoiu Buna ziua! Este posibil sa intru in restrangere de activitate in invatamant in perioada in care beneficiez de stimulentul de insertie profesionala? Mentionez ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie, restrangere Deny04 Deny04 Buna ziua, o persoana care s-a intors ca titular in scoala atunci cand copilul a implinit 1 an si 3 luni(septembrie), este protejata de o eventuala restrangere ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie - invatamant ancaaparaschivei ancaaparaschivei Buna ziua, Spuneti-mi, va rog, pot reveni la scoala din concediul de crestere a copilului mai devreme de un an, pe mai putine ore decat norma didactica de ... (vezi toată discuția)