buna ,detin un teren care inca nu este intabulat si as dori sa incep constructia unei case.cat de mari sunt penalizarile in cazul respectiv.adica in cel mai rau caz ce pot sa imi faca avand in vedere ca urmeaza sa termin actele cel tarziu anul viitor?terenul respectiv fiind mostenire.va multumesc anticipat
legea nr.50/1991
" ART. 26
(1) Constituie contravenţii următoarele fapte, dacă nu au fost săvârşite în astfel de condiţii încât, potrivit legii, să fie considerate infracţiuni: a) executarea sau desfiinţarea, totală ori parţială, fără autorizaţie a lucrărilor prevăzute la art. 3, cu excepţia celor menţionate la lit. b), de către investitor şi executant;
"2) Contravenţiile prevăzute la alin. (1), săvârşite de persoanele fizice sau juridice, se sancţionează cu amendă după cum urmează: - de la 1.000 lei la 100.000 lei, cele prevăzute la lit. a);"
Enjoy... :)
am inteles,si va multumesc,dar daca termin actele pe teren?pe cate am inteles de la alte cunostinte in cauza de demolat nu se demoleaza asa usor si pe de alta parte am inteles ca cea mai mare amenda pe care o pot primi este de 500 lei dar pot da amenda respectiva in fiecare luna pana cand intru in legalitate