avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... am inregistrat sotia cu un telefon,ca sa aflu daca ma ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

am inregistrat sotia cu un telefon,ca sa aflu daca ma insala,i ...

am inregistrat sotia cu un telefon,ca sa aflu daca ma insala,i am recunoscut si acum ma acuza ca ma da in judecata.. ce sanse are si cine ar castiga copilul...desi nu este vreun premiu
sunt doua cazuri
unul legat de inregistrat
unul,daca are legatura cu despartitul si cum decide instanta asupra minorului
Ultima modificare: Miercuri, 5 Ianuarie 2022
unombun, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:33, 7 Ianuarie 2022
Buna seara!

Referitor la copil, nu influentează.
In principiu, n-ai de ce sa-ți faci griji, recent a dat CEDO o decizie prin care zice ca poți sa-ti înregistrezi soția, cu anumite condiții, evident.

Tot referitor la înregistrări eu le-as folosi in favoarea ta.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este o diferenta intre a folosiun messj primit pe whatsapp,postat de sotie pe fb sau chiar de a inregistra conversatia purtata cu sotia la a instala programe de urmarire,inregistrare neautorizata .microfoane etc.Ar ttebui discutat cu un av pt a intelege ce probe au relevanta la proces..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt valabile inregistrarile telefonice ca si proba in instanta? catacata2011 catacata2011 Buna seara! ma adresez celor care au la cunostinta urmatoarea problema! inregistrarile convorbirilor telefonice sunt considerate probe in instanta?Si ma refer ... (vezi toată discuția)
Proba audio intr-un proces radujit radujit Am si eu o intrebare: proba audio intr-un proces (fie penal fie de dreptul muncii) se poate admite ca si proba in instanta? Exista anumite conditii pe care ... (vezi toată discuția)
Probe proces detectiv particular ContSters156394 ContSters156394 In cazul unui proces pentru stabilirea custodiei unui copil de 4 ani, pot fi aduse probe obtinute de un detectiv particular autorizat? Prin asta ma refer la ... (vezi toată discuția)