avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... taxa de salubrizare obligatorie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

taxa de salubrizare obligatorie

buna ziua . o nelamurire la care cer ajutor. am fost sa mi platesc taxele si impozitele iar acolo am fost intrebat ce fac cu taxa de salubrizare deoarece nu am un contract incheiat cu firma de salubrizare care opereaza in localitate.
doresc sa specific ca nu locuiesc la acea adresa , iar in acest sens am completat o cerere trimisa de firma de salubrizare la care am anexat si actele doveditoare prin care i am informat ca nu am nevoie de prestatiile lor la acea adresa.
acum cei de la taxe mi au adus in vedere ca imi vor bloca contul deoarece sunt obligat sa le platesc o taxa. ce pot face in acest sens . va multumesc.
Cel mai recent răspuns: radulucian 22 , utilizator 02:47, 7 Ianuarie 2022
Și eu am luat un imobil unde nu stau mai deloc și niciodată nu mi-au luat gunoiul pt că erau materiale construcții. Ok , dar daca niciodată în 6 luni nu ridica , am motive legale sa refuz plata acestui @ serviciu@ . Cum procedez ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract fortat constantin29 constantin29 este obligatoriu sa fac contract cu firma de salubrizare care a fost adusa de primarie pentru a ridica gunoiul ( format insa exclusiv din recipiente din ... (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari si neconcordanta impozit + taxa gunoi menajer justlivefree justlivefree Buna ziua, va rog cu amabilitate sa ma luminati in privinta urmatoarei neconcordante. Locuiesc intr-un apartament din mun. Suceava - [b]persoane trecute ... (vezi toată discuția)
Primaria nu isi respecta obligatiile alla1975 alla1975 Buna ziua, un amic are o problema legata de Primaria comunei unde locuieste. Cei care vin odata pe saptamana de la firma care se ocupa de ridicarea gunoiului, ... (vezi toată discuția)