avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apartament: anul constructiei&materialul folosit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apartament: anul constructiei&materialul folosit

Buna ziua

Intentionez sa cumpar un apartament numai ca proprietarul sustine ca nu stie nici anul constructiei, nici materialul din care este ridicat blocul.

Cum pot afla lucrurile acestea?

Multumesc
Ultima modificare: Joi, 6 Ianuarie 2022
mihaela_2, utilizator
Cel mai recent răspuns: mihaela_2 , utilizator 18:02, 7 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In principiu anul construcției și materialele din care este construit se regăsesc în certificatul fiscal eliberat de primărie.
Deci rugați proprietarul sa solicite un certificat fiscal de la primărie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Verificati cartea tehnica a constructiei care ar trebui sa se afle in posesia presedintelui de asociatie
Mai puteti solicita date relevante de la serviciul urbanism din primaria care a emis autorizatia de constructie
Multumesc!
Am sunat la primaria din Slanic Moldova- pt ca acolo se afla apartamentul, si persoana de la taxe si impozite mi-a comunicat ca nu exista asociatii de proprietari in Slanic Moldova ( lucru confirmat de altfel si cu vanzatorul) .. dubios...
Ultima modificare: Vineri, 7 Ianuarie 2022
mihaela_2, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari in apartament lucian1956 lucian1956 Buna ziua, O persoana achizitioneaza un apartament. Contract de vanzare, totul este in regula. Dupa achizitionare, cumparatorul constata ca schita ... (vezi toată discuția)
Cadastru =intabulare balcon mironela mironela In anul 2007 am cumparat un apartament, la parter. Prin contractul de vanzare cumparare m-am angajat sa intabulez balconul.Vechilul proprietar in anul 2000 a ... (vezi toată discuția)
Achizitionare apartament prin credit ipotecar cu balcon construit fara autorizatie Clara_Elena Clara_Elena Buna ziua, Ieri am semnat antecontractul de v-c pentru un apartament ce are construit un balcon fara autorizatie. Acest balcon este mentionat in ... (vezi toată discuția)