avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,parintii mei vor sa vanda o casa,exista un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,parintii mei vor sa vanda o casa,exista un act de mostenitor ...

Buna ziua,parintii mei vor sa vanda o casa,exista un act de mostenitor pe numele bunicului care a murit,pe acelasi act este trecut un teren extravilan si casa,acum se judeca cu primaria pentru ca a trecut pe cineva gresit pe actul de proprietate si culmea aia isi vor dreptul la terenul extravilan,pentru ca la casa nu au pretentii,dar ei defapt nu au niciun drept nici pe teren nici pe casa,se poate separa casa de terenul extravilan?intre timp judecatorul a zis ca intradevar ei nu au niciun drept si acum au facut contestatie,dar asta poate sa mai dureze foarte mult.ce ma sfatuiti?multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Instiintare primarie vasilasi ionut vasilasi ionut Buna seara! Revin in speranta ca voi gasi un ajutor de la cineva specializat pentru ca m.am panicat si m.am speriat destul de rau! Am mai postat eu o ... (vezi toată discuția)
Vanzare din titlu ilegala Nightwolf Nightwolf Tatal meu are o problema cu un teren si o casa in apropiere de Ploiesti(cam 15km) In 1995 s-a facut un titlu de proprietate \"la gramada\", in care a fost ... (vezi toată discuția)
Departajare impozit teren la primarie adrian73 adrian73 Am cumparat o casa( de fapt, casa bunicii sotie, acum 3 ani), prin contract de vanzare cumparare cu intretinere lor, cat traiesc. Bunicul sotiei a decedat si ... (vezi toată discuția)