avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Care este modalitatea prin care valoarea bunului va fi ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Care este modalitatea prin care valoarea bunului va fi inregistrată în registrul de casa?

Buna ziua!
Daca exista cineva in domeniul contabil disponibil sa ma ajute cu un raspuns, mi-ar fi de ajutor.
Avand in vedere urmatoarele informatii: societate comerciala avand ca obiect de activitate dezmembrari auto. Multe din autoturisme de achizitioneaza de la persoane fizice, astfel, in mod evident nu pot intra in gestiune de baza de factura. Asadar, avand in vedere ca in registrul de casa nu se poate inregistra contractul de vanzare cumparare, care este modalitatea prin care valoarea bunului va fi inregistrată în registrul de casa? Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 6 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Andrada Dobocan , utilizator 13:01, 7 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se intocmeste Borderou de achizitie pentru bunurile primite pentru intrarea in gestiune. Plata se face cu dispozitie de plata catre persoane fizice si se inregistreaza in registrul de casa.
Am înțeles. Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neclaritati la o intreprindere individuala (ii) cod caen 0149 catalincojocaru_kcj catalincojocaru_kcj Activitatea care o desfasor este apicultura cod caen 0149 Trecerea de la PF la II adica preluarea stupilor se face pe borderou de achizitii si ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa alina240 alina240 Am o nelamurire legata de registrul de incasari si plati.Am infiintat de curand PFA-ul si inca nu am avut incasari. Am in schimb cateva cheltuieli facute din ... (vezi toată discuția)
Factura vanzare masina epava gabi.b gabi.b Un autoturism al societatii a fost declarat dauna totala in urma unui incendiu. La ce valoare se inregistreaza in contabilitate epava si ce se trece pe factura ... (vezi toată discuția)