avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vânzare moștenire. Suntem 3 frați și împreună, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vânzare moștenire. Suntem 3 frați și împreună, în mod ...

Vânzare moștenire.
Suntem 3 frați și împreună, în mod egal mostenim de la părinți o casa și ceva pământ, totul la tara. Doi dintre noi vrem sa ne vindem partea, avem cumpărător pentru tot dar cel de-al treilea frate spune ca vrea sa ne cumpere el partea și refuza sa semneze vânzarea către altcineva dar nici bani sa ne cumpere părțile la prețul oferit de celalalt cumpărător nu are. Ce soluție am putea avea, având în vedere ca în timp casa se va degrada și își va pierde valoarea? Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:02, 7 Ianuarie 2022
Nu aveti de ales decat sa il dati in judecata pt iesire din indiviziune, daca nu vrea fratele parte si nu are bani sa va plateasca sultele, sa se vanda.
ar trebui sa ii cereti sa plateasca si diferenta dintre oferta asta si ce veti obtine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poti vine o coproprietate? dia_moni dia_moni Situatia este in felul urmator: doi frati au cumparat o proprietate care nu poate fi divizata sau impartita din difetite motive,spatiu,arhitectura ect.; unul ... (vezi toată discuția)
Mostenire- cum sa procedez sa-mi pastrez jumatatea rududoo rududoo Buna ziua, Impreuna cu fratele meu suntem mostenitorii unei case(din paianta)+ depeninta si curte ( aprox 25 ari) intravilan intr-o comuna din jud. Olt. ... (vezi toată discuția)
Atribuirea unui apartament mostenit Vladimir44 Vladimir44 Eu şi fratele meu am moştenit un apartament de la o mătuşă, avem fiecare jumătate şi suntem în indiviziune. Dorim să vindem cât mai repede, în mai ... (vezi toată discuția)