avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Girant
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Girant

Buna ziua!
Daca am semnat un contract la banca ca girant pentru o persoana, si as dori sa ma retrag de pe contract, dar nu reusesc sa dau de persoana in cauza, ce as putea sa fac?
Cel mai recent răspuns: paul13andrei , utilizator 16:41, 7 Ianuarie 2022
Odata ce v-ati exprimat acordul de a gira cu bunurile si veniturile proprii o persoana care face un imprumut, in acel moment ati garantat acel imprumut ca in caz de neplata veti suporta acele debite. Poate doar in instanta sa se mai poata face ceva dar putine sanse

SM LEGAL CONSSULT a scris:

Odata ce v-ati exprimat acordul de a gira cu bunurile si veniturile proprii o persoana care face un imprumut, in acel moment ati garantat acel imprumut ca in caz de neplata veti suporta acele debite. Poate doar in instanta sa se mai poata face ceva dar putine sanse

Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Girant david ioan david ioan daca sunt girant la cineva care a scos o anumita suma de bani din banca si nu mai doresc sa-l mai girez ma pot retrage,si cum o pot face? (vezi toată discuția)
Credit de nevoi cu ipoteca vianora vianora AM luat un credit de nevoi cu ipoteca .Ipoteca a fos pusa pe unul din apartamentele mamei mele( ea fiind garant) in caz de neplata creditului din moive de ... (vezi toată discuția)
Divort/partaj lllucci lllucci Buna ziua!As vrea sa cer un sfat pentru sora mea.E in situatia de a divorta de sotul ei,cu care nu se mai intelege.Au un apartament achizitionat in rate(pe 20 ... (vezi toată discuția)