avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ce amenda ar fi?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ce amenda ar fi?

Buna ziua !
Am un SRL eșuat fără activitate , neplatitor de TVA din 2018. In 2019 a înregistrat niște cheltuieli pe o scurta perioada de timp cu chiriile, casa de marcat , materiale , dar nu s-au încasat venituri deloc. Mi-a adus numai cheltuieli de când l-am înființat .Nu am contabil, mi-am ținut eu contabilitatea și pentru ca nu m-am documentat bine fiind intr-o perioada oribila a vieții mele, am depus la sf de an ,declarație de inactivitate și nu bilanț . Declarația 100 am depus-o trimestrial pe 0. Ce pot face acum ? As dori și sa închid firma, pentru ca e degeaba .
De la ANAF nu am primit încă nimic, sau cel puțin nu știu sa fii primit vre-o înștiințare, pentru ca sediul social al firmei e la locuința fostului soț, iar acesta evident nu îmi comunica dacă primesc ceva .
Ce amenda ar fi ?
Va mulțumesc !
Ultima modificare: Vineri, 7 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 16:35, 7 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Amenda pentru ce daca ati depus declaratia 100 TRIM si declaratie de inactivitate ( in loc de bilant ) ?
Trebuia întocmit bilanț, nu declarație de inactivitate...pentru ca am avut și alte cheltuieli inafara de cele de constituire , nu ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti de acum bilant si e ok . Pana acuma declaratiile de inactivitate tin loc de bilanturi pentru anii trecuti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia de inactivitate se depune obligatoriu? Ioana.Dorina Ioana.Dorina Dragi colegi , eu sunt mica si am o intrebare.Tin evidenta contabila la o firma care nu are activitate inca de la constituire.Eu am preluat-o anul acesta si ... (vezi toată discuția)
Firma in inactivitate Victor_Onofrei Victor_Onofrei Buna ziua, Am o firma in inactivitate de la infiintare (dec. 2013). 1. Legat de declararea situatiilor financiare, am fost informat gresit de un contabil ... (vezi toată discuția)
Declaratii obligatorii srl-d oanaa11 oanaa11 Buna, Am o firma infiintata in aprilie 2015 care nu are angajati si nu realizeaza venituri. Am depus trimestrial declaratia 100 si acum aflu ca trebuia ... (vezi toată discuția)