Buna ziua !
Am un SRL eșuat fără activitate , neplatitor de TVA din 2018. In 2019 a înregistrat niște cheltuieli pe o scurta perioada de timp cu chiriile, casa de marcat , materiale , dar nu s-au încasat venituri deloc. Mi-a adus numai cheltuieli de când l-am înființat .Nu am contabil, mi-am ținut eu contabilitatea și pentru ca nu m-am documentat bine fiind intr-o perioada oribila a vieții mele, am depus la sf de an ,declarație de inactivitate și nu bilanț . Declarația 100 am depus-o trimestrial pe 0. Ce pot face acum ? As dori și sa închid firma, pentru ca e degeaba .
De la ANAF nu am primit încă nimic, sau cel puțin nu știu sa fii primit vre-o înștiințare, pentru ca sediul social al firmei e la locuința fostului soț, iar acesta evident nu îmi comunica dacă primesc ceva .
Ce amenda ar fi ?
Va mulțumesc !
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-urilor acestora.