avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ce amenda ar fi?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ce amenda ar fi?

Buna ziua !
Am un SRL eșuat fără activitate , neplatitor de TVA din 2018. In 2019 a înregistrat niște cheltuieli pe o scurta perioada de timp cu chiriile, casa de marcat , materiale , dar nu s-au încasat venituri deloc. Mi-a adus numai cheltuieli de când l-am înființat .Nu am contabil, mi-am ținut eu contabilitatea și pentru ca nu m-am documentat bine fiind intr-o perioada oribila a vieții mele, am depus la sf de an ,declarație de inactivitate și nu bilanț . Declarația 100 am depus-o trimestrial pe 0. Ce pot face acum ? As dori și sa închid firma, pentru ca e degeaba .
De la ANAF nu am primit încă nimic, sau cel puțin nu știu sa fii primit vre-o înștiințare, pentru ca sediul social al firmei e la locuința fostului soț, iar acesta evident nu îmi comunica dacă primesc ceva .
Ce amenda ar fi ?
Va mulțumesc !
Ultima modificare: Vineri, 7 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 16:35, 7 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Amenda pentru ce daca ati depus declaratia 100 TRIM si declaratie de inactivitate ( in loc de bilant ) ?
Trebuia întocmit bilanț, nu declarație de inactivitate...pentru ca am avut și alte cheltuieli inafara de cele de constituire , nu ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti de acum bilant si e ok . Pana acuma declaratiile de inactivitate tin loc de bilanturi pentru anii trecuti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia de inactivitate se depune obligatoriu? Ioana.Dorina Ioana.Dorina Dragi colegi , eu sunt mica si am o intrebare.Tin evidenta contabila la o firma care nu are activitate inca de la constituire.Eu am preluat-o anul acesta si ... (vezi toată discuția)
Firma in inactivitate Victor_Onofrei Victor_Onofrei Buna ziua, Am o firma in inactivitate de la infiintare (dec. 2013). 1. Legat de declararea situatiilor financiare, am fost informat gresit de un contabil ... (vezi toată discuția)
Declaratii obligatorii srl-d oanaa11 oanaa11 Buna, Am o firma infiintata in aprilie 2015 care nu are angajati si nu realizeaza venituri. Am depus trimestrial declaratia 100 si acum aflu ca trebuia ... (vezi toată discuția)