avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara. Intentionez sa incep renovarea unui ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara. Intentionez sa incep renovarea unui apartament si ...

Buna seara.
Intentionez sa incep renovarea unui apartament si doresc sa schimb si caloriferele.Apartamentul se afla la etajul 2, iar pe coloana respectiva de termoficare se mai afla doar apartamentul meu, restul avand centrala proprie.
Eu as vrea sa golesc coloana de apa, care practic functioneaza doar pt apartamentul meu si sa ma si debransez de la termoficare tinand cont ca urmeaza sa montam centrala de apartament.
Din cate cunosc pe timpul iernii nu se aproba debransari, dar credeti ca pot sa primesc aprobarea pentru golirea coloanei de apa si sa tai tevile de termoficare din apartament, urmand ca din primavara sa facem si debransarea propriu-zisa in acte?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:59, 8 Ianuarie 2022
Conform dispozitii in vigoare debransarea de la sistemul centralizat de alimentare cu agent termic este permis numai in afara sezonului rece
Conteaza milt daca ati parcurs procedura prealabila de avizare si aprobare proiect tehnic care se face numai in afara sezonului rece
Legal instalatia de alimentare cu agent termic poate fi golita pentru situatii urgente astfel ca la nivelul asociatiei,numai presedintele de asociatie poate dispune inchiderea provizorie a vanei de alimentare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare caldura in timpul sezonului rece cavallis cavallis Sunt presedinte de asoc.prop si am o problema ridicata de un proprietar bransat. -el munceste in strainatate, la inceput de ianuarie2014 a revenit in tara-ap ... (vezi toată discuția)
Debransare de la r.a. de termoficare criss84000 criss84000 Buna ziua, as dori sa stiu daca exista vreo limita calendaristica pentu debransarea de la centrala termica. Avem aprobare de debransare de la regia autonoma ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! de 3 ani am probleme în doua dormitoare cu instalația ... Under Under Bună ziua! De 3 ani am probleme în doua dormitoare cu instalația de incalzire, caloriferele sunt reci. În toată aceasta perioada am plătit căldură ... (vezi toată discuția)