avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie - grad de handicap: Buna seara, as avea o ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie - grad de handicap: Buna seara, as avea o intrebare, daca ...

Pensie - grad de handicap: Buna seara, as avea o intrebare, daca ma poate ajuta cineva: de cateva zile cuscrul meu a primit decizie de pensie pentru limita de varsta, avand varsta de 65 ani si stagiu de cotizare de 42 ani. In intreaga perioada cat a lucrat a avut grad de handicap mediu, dar acuma nu apare nicaieri pe deciia de pensie. Intrebarea ar fi: Nu ar fi trebuit sa apara pe decizia de pensie si gradul de handicap si nu ar fi trebuit sa beneficieze de ceva spor la punctaj/pensie din cauza handicapului ? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Ce demersuri sunt necesare pentru a obtine o reducere a varstei de pensionare datorita unei invaliditati gradul ii din 2007 ? Vasile Rascanu Vasile Rascanu Am fost pensionat in 2007 gradul II invaliditate . Varsta standard de pensionare : 65 de ani conform deciziei privind acordarea pensiei de invaliditate. Am ... (vezi toată discuția)
Recalculare grupa de munca. gheorghetampau gheorghetampau Domnule avocat . ma numesc Tampau Gheorghe din Campulung Moldovenesc, pensionat in baza dec . 193359 din05.04.2007 privindacordarea pensiei pentru limita de ... (vezi toată discuția)
Am pe cineva care a fost pensionar grad 2 de invaliditate timp ... cristy1110 cristy1110 Am pe cineva care a fost pensionar grad 2 de invaliditate timp de 35 de ani , pina in 2017 , cand a implinit 65 de ani. Pina in momentul pensionarii avea 11 ... (vezi toată discuția)