avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandire permis data, acte si timpul cat pot ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandire permis data, acte si timpul cat pot susține examenul

Salutare! Am si eu 3întrebări. Vreau sa imi redobandesc permisul după o amendă penală, amenda am plătit o pe 14 iulie 2020 cand as putea sa ma duc sa bag dosarul fără problema ? Nu m am lămurit cu actele necesare pentru dosarul de redobandire? și cât durează până cand dau examenul dau tot in aceeași zi? Vă mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Ianuarie 2022
George185, utilizator
În termen de 6 luni de la achitare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot sustine examenul in vederea obtinerii unui nou permis, dupa 6 luni sau dupa 1 an de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare? dumytru dumytru Buna ziua.In urma unor probleme asupra carora nu mai intru in detalii,am ramas fara permis de conducere si mi s-a intocmit dosar penal.Am fost trimis in ... (vezi toată discuția)
Permis anulat in anglia Nline2003 Nline2003 Buna ziua, ma numesc Muresan Catalin si m-am mutat in anglia acum 3 ani dupa ce mi-am luat permisul de conducere in romania, avand domiciliu in anglia a ... (vezi toată discuția)
Amenda penala - redobandire permis 2l0w4this 2l0w4this Vreau sa stiu daca am platit o amenda penala in 11 august si exact maine 11 februarie se fac 6 luni de la achitarea amenzii penale, pot sa dau sala pentru ... (vezi toată discuția)