avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sanse apel agent mincinos
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sanse apel agent mincinos

Bună ziua,
Am sanse sa castig un proces verbal de contraventie daca demonstrez ca agentul minte? Nu am probe care sa demonstreze ca nu am facut fapta pentru care sunt amendat (nu sunt vinovat, pur si simplu pe camera de bord nu se vede capatul trecerii de pietoni pe care agentul pretinde ca erau pietoni angajati in trecere). Am insa inregistrare cu agentul care pretinde ca are inregistrare video cu contraventia de care, chipurile, ma fac vinovat, dar in intampinarea facuta de politie la judecata de fond se precizeaza "fapta nu a fost inregistrata pe suport magnetic".
Deci agentul e un cretin mincinos, nu are nicio proba, si in aceste conditii instanta a respins petitia de anulare a PV.
Voiam să știu dacă aș avea șanse în apel.

Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Ianuarie 2022
vasile.g, utilizator

Alte discuții în legătură

Suspendare permis - neacordare prioritate pietoni homebet homebet Buna ziua, Mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 30 de zile si am fost sanctionat cu amenda de 500 lei (250 lei in 48 de ore) pentru neacordarea ... (vezi toată discuția)
Amenda + suspendare permis. pv semnat Diana2 Diana2 Buna ziua, Am fost oprita de agentul constatator, mi-au fost controlate actele si pe urma mi s-a spus ca nu am acordat prioritate la trecerea de pietoni. Am ... (vezi toată discuția)
Neacordarea de prioritate pentru pietoni infoadrian infoadrian Am fost oprit de un agent de poliție și mi-a fost reținut permisul pentru neacordarea de prioritate pentru pietoni. Am circulat cu viteză redusă și eram ... (vezi toată discuția)