avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum pot recupera in instanta o suma de bani de la un ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum pot recupera in instanta o suma de bani de la un fost coleg ...

Cum pot recupera in instanta o suma de bani de la un fost coleg pe care l-am girat la C.A.R.,am copii dupa contractul facut de el,cu mine ca girant,si actul in care eu restitui integral suma ramasa de plata dupa ce el nu a mai platit imprumutul,colegul si-a dat demisia si lucreaza in alt oras?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:14, 9 Ianuarie 2022
Banii se recupereaza fara probleme in urma unui proces..
Ultima modificare: Duminică, 9 Ianuarie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Banii se recupereaza fara probleme in urma unui proces..
Ultima modificare: Duminică, 9 Ianuarie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez banii platiti ca girant intr-un contract de imprumut? urseaflorentina urseaflorentina In vara anului 2013 am girat pe o colega de service intr-un imprumut ce l-a facut la un C.A.R., in valoare de 6000 lei. Dupa 2 luni colega si-a dat demisia si ... (vezi toată discuția)
Problema contract imprumut - girant cosmin8917 cosmin8917 Buna seara, In anul 2007 am girat un coleg coleg pt un contract de imprumut de la CAR. in anexa la contract privind girantul sunt doua clauze, respectiv ca ... (vezi toată discuția)
Girant intr-un contract de imprumut la c.a.r. razarvescan razarvescan Buna ziua. Va rog, daca se poate, sa ma ajutati intr-o problema. Acum trei luni am girat un coleg de servici pentru un credit la C.A.R.-ul companiei la care ... (vezi toată discuția)