avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Trimiterea solutiei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Trimiterea solutiei

Buna ziua ,

Instanta are obligatia de a trimite solutia partilor ?
Iata ce scrie pe site : "Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi, 08.11.2021.
Document: Hotarâre ...../2021 08.11.2021"
Asta inseamna ca noi ar fi trebui sa luam solutia de la instanta ?
Cel mai recent răspuns: Teddy71 , utilizator 15:44, 8 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Minuta o luati la cunostinta de pe portalul instantei sau de la arhiva.

Motivarea hotararii o veti primi acasa, moment de la care curge termenul pentru o eventuala atacare a ei.
Multumesc din suflet , va rog sa imi permiteti sa va urez un an nou cu multa sanatate si impliniri .
Va rog sa imi mai permiteti o intrebare , exista vreo limita de timp in care trebuie trimisa hotararea la domiciliu ? au trecut 2 luni deja si nu am primit-o .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc pt gandurile bune.

Nu exista niciun termen. Teoretic ar fi un termen de 30 de zile, dar este unul de recomandare, care nu aduce consecinte Iin cazul nerespectarii si care nu se respecta aproape niciodata in practica.

Puteti sa mai sunati la instanta sa va interesati sau daca trec mai mult de 3 luni solicitati in scris urgentarea redactarii.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motivarea sentintei- in cat timp de la ultimul termen? macmillan macmillan Exista vreun termen privind motivarea sentintei? In 22 iulie a fost ultimul termen iar de atunci nu am primit nici o instiintare iar pe site apare doar ... (vezi toată discuția)
Angajatorul va trebui să întrebe de drepturile salariale ale angajatului ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! Un angajat a câștigat un litigiu de muncă. Acesta a cerut ca instituția noastră să pună în executare de bunăvoie hotărârea ... (vezi toată discuția)
Lipsa comunicare hotarare proces TincaToniF90 TincaToniF90 Am dat in judecata fostul angajator , iar ultima infatisare la proces a fost in data de 17.01.2013 cand s-a dat si verdictul. Pe site la portal just imi apare ... (vezi toată discuția)